Koeriersdiensten

Sneltransport

Heeft u op het laatste moment een voorwerp of pakket dat zo snel mogelijk van a naar b moet dan helpen wij u daar graag mee. Spoed transport is onze specialiteit, meer dan de helft van onze ritten bestaat dan ook uit spoedritten. Ook op afwijkende tijden staan wij klaar om uw goederen te vervoeren. Geen uitdaging is voor ons te groot als het gaat om spoedritten. Als u onze planning belt kan er binnen 5 minuten iemand de bus in stappen om uw spullen op te halen.

Contact opnemen

Koeltransport

Heeft uw verse producten die gekoeld vervoerd moeten worden dan bent u bij Tyfoon aan het juiste adres. Wij beschikken over meerdere koelbussen en koelvrachtwagens met registratie van de koeling om ervoor te zorgen dat uw producten altijd op de juiste temperatuur blijven. Ook kunnen wij met deze bussen bevroren producten vervoeren door simpelweg de vriesstand aan te zetten. Neem contact op met één van onze planners om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Medicijntransport

Wij weten hoe belangrijk het is dat medicijnen op de juiste temperatuur vervoerd worden. Wij werken al jaren samen met bedrijven die ons in huren om medicijnen te rijden. Hiervoor gebruiken wij vaak onze koelbus met registratie om er zeker van te zijn dat de medicijnen op de juiste temperatuur blijven. Neem contact op met één van onze planners om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

AOG transport

Air On Ground transport. Het komt vaak voor dat er spullen van vliegveld naar vliegveld gebracht moeten worden. Daar hebben wij ook regelmatig mee te maken. Bij zulke ritten moet er snel gehandeld worden. Tyfoon is uitermate geschikt voor zulke belangrijke ad hoc situaties. Neem contact op met één van onze planners om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Night-time transport

Nachtritten zijn bij Tyfoon meer dan welkom. Of het nou om vrachtwagens gaat of kleine busjes, het maakt voor ons niet uit. Ook internationaal rijden wij regelmatig ‘s nachts om ervoor te zorgen dat de producten op tijd op de gewenste locatie aankomen. Neem contact op met één van onze planners om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Internationaal transport

Heeft u een vaste route naar het buitenland dan staan wij graag voor u klaar. Voor eenmalige routes naar het buitenland kunt u ons ook bellen. De tijd en het vervoer is bespreekbaar, alles naar uw wens om het voor u ook zo voordelig mogelijk te houden. Neem contact op met één van onze planners om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

High Value transport

Wij als Tyfoon hebben regelmatig te maken met zeer kostbare lading. Al onze voertuigen beschikken over gps tracking systemen die niet zomaar verstoord kunnen worden. Daarnaast hebben wij ook een vaste chauffeur die deze ritten op zich neemt simpelweg omdat hij hier het meeste ervaring mee heeft. Het komt ook voor dat wij met 2 bussen achter elkaar rijden om er 100 % zeker van te zijn dat deze producten veilig en op tijd op de plaats van bestemming zijn. Ook is er bij ons de mogelijkheid dat opdrachtgevers en/of klanten mee kunnen kijken op onze gps of zelfs mee kunnen rijden achter ons aan.

Contact opnemen

Opslag

Heeft uw onderneming gebrek aan ruimte? Wij beschikken over een bedrijfsloods waar wij dagelijks pallets en/of spullen van klanten opslaan. Ook verzorgen wij voor opdrachtgevers hun totale magazijn. Dit betekent voor de klant dat zij niets meer nodig hebben behalve hun laptop. Tyfoon zorgt voor de invoer van goederen en slaat ze op tot dat we de opdracht krijgen om het te leveren. Zo kunnen wij snel schakelen en houden wij de lijnen kort. De ondernemer heeft dan meer tijd om zich te focussen op de verkoop van zijn producten. Neem contact op met één van onze planners om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen

Kies jouw eigen transport